
לוקוס עם שום, כוסברה, לימון ומנגולדדג לוקוס פשוט להכנה ברוטב עם שמן זית, לימון עלי מנגולד, כוסברה והמון שום![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1לדגים: מחממים מחבת עם שמן זית, צולים את הדגים מכל צד כ-2 דקות ומעבירים לתנור חם בחום של 200 מעלות כ-8 דקות. 2. לרוטב: בסיר רחב מטגנים את שיני השום, המנגולד והגזר. מוסיפים את הפלפלים החריפים, תפוחי האדמה, התבלינים ומיץ הלימון. 3. מוסיפים את ציר הירקות, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-25 דקות. 4. מניחים כל נתח דג במרכז צלחת, מוזגים מעל רוטב ומפזרים כוסברה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |