אוכל
אוכל

מוס השוקולד המטריף של הבייקרי

המתכון הזה, למוס השוקולד המושלם של הבייקרי, בא לנו מה זה טוב. אם לוקחים לנו את העוגות, אז מה שהכי בא לנו זה לקחת כפית - טוב על מי אנחנו עובדים, כף - ולזלול את המוס האוורירי הזה

|בייקרי| פורסם12:54
מוס שוקולד בייקרי (צילום: עידית בן עוליאל, בייקרי)
צילום: עידית בן עוליאל, בייקרי
Rating:4.7138reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 235 גרם שוקולד 53%
  • 90 גרם שמנת 32%
  • 2 חלמונים
  • 120 גרם חלבונים
  • 36 גרם סוכר

אופן ההכנה:

>> כל הקינוחים לפסח

>> כל המתכונים לפסח

1ממיסים חלקית את השוקולד על בן מארי.

2מרתיחים את השמנת ושופכים חצי מהכמות על השוקולד, בעודו על האש. טורפים במטרפה ידנית.

3מוסיפים את שאר השמנת וטורפים עד שהבלילה רותחת.

4מורידים מהאש, מוסיפים חלמונים ומערבבים עד לאיחוד.

5במקביל, מקציפים חלבונים עם סוכר עד לקבלת מרנג יציב.

6מקפלים כרבע מהחלבון המוקצף לתוך תערובת השוקולד, ואז מוסיפים את מסת השוקולד כולה לקערה עם החלבון המוקצף. מקפלים בעדינות, עד לקבלת תערובת אחידה.

7מעבירים לכלים אישיים ומצננים.

*אפשר להגיש עם קצפת וניל.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il