
בייגל לפסחבמקום סתם לחמניות - השנה חוגגים את חול המועד עם בייגל לכל דבר. רוצים לסגור ארוחת בוקר? צרפו אליו גבינת שמנת וסלמון מעושן, בנוהלאנדראס מרינקוביץ', השף הראשי במלון ענבל בירושלים|mako אוכל| פורסם16/04/1406:29 ![]() צילום: אנטולי מיכאלו, יח"צ מלון ענבל |
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים בסיר בינוני מים, שמן וסוכר על חום נמוך, עד לסף רתיחה. 2מוסיפים קמח מצה ומערבבים בכף עץ במהירות בכיוון אחד. 3ממשיכים לערבב דקה או שתיים נוספות, כדי להמשיך לבשל את קמח המצה ולצמצם חלק מהנוזלים. 4מעבירים את הבצק לקערה או למיקסר שולחני עם וו לישה. 5ממליחים ומוסיפים את הביצים אחת אחת, תוך ערבוב, עד שהביצים נבלעות בבצק. 6מחממים תנור ל-180 מעלות. 7מחלקים את הבצק לשני חלקים, ואז כל חלק ל-10 חלקים שווים, ומעצבים לצורת לחמנייה. נועצים במרכז הלחמנייה את האצבע המורה, ומסובבים עד שהחור מתרחב ונוצרת צורת בייגל. 9מרפדים מגש בנייר אפייה ומסדרים את הבייגלים. 10מברישים בתערובת הביצים ומפזרים מלח ים או אגוזי מלך גרוסים. 11אופים 35 עד 40 דקות, ומגישים. * המתכון באדיבותמלון ענבל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |