
מאפינס תירס לפסחמי שחושב שבפסח אי אפשר ליהנות ממאפינס מעולים – הגיע הזמן שיחשב מסלול מחדש. קצת קמח תירס, קצת קמח תפוח אדמה וקצת שקדים טחונים והסתדרתם על מאפינס תירס שיוציאו לכולם את העיניים (בקטע טוב) |
המצרכים :ל-12 מאפינס:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים בקערה את המרכיבים לפי הסדר, עד לקבלת תערובת אחידה. 3 משמנים תבנית שקעים ויוצקים פנימה את הבלילה. לא ממלאים את השקעים עד למעלה אלא רק עד שלושה רבעים מגובהם. 4 אופים 20-25 דקות, או עד הזהבה.
מאפינס תירס. כן כן, זה כשר לפסח | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
מאפינס תירס לפסח | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון וחג שמח!
|