מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

מצה בריי מתוקה של עדיקוש

מצה בריי זה תמיד טעים - עם גבינות, בלי גבינות, עם סוכר, בלי סוכר, לתערובת המצות הרטובות והביצים יש את הקסם שלה. אבל המצה בריי הזאת? היא לא סתם טעימה, היא פשוט עונג צרוף (ותודה לשמנת המתוקה ולקינמון)

|אוכל טוב, mako| פורסם07:13
מצה בריי מתוקה (צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako)
צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 4 מצות
  • חצי כוס חלב
  • 3 כפות סוכר
  • מעט קינמון
  • 5 ביצים
  • 4 כפות שמנת מתוקה
  • כף חמאה, לטיגון

אופן ההכנה:

עוד מתוקים לפסח

כל המתכונים לפסח

1שוברים את המצות לחתיכות קטנות ושמים בקערה.

2מוסיפים חלב, סוכר וקינמון ומניחים ל-10 דקות, כדי לתת למצות להתרכך.

3מוסיפים ביצים ושמנת מתוקה ומערבבים.

4ממיסים את החמאה במחבת מעל להבה נמוכה.

5שופכים פנימה את בלילת המצות ומטגנים כמו חביתה מקושקשת. מערבבים כל הזמן עד לקבלת צבע זהוב.

לבלוג של עדי -עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

מצה בריי מתוקה של עדיקושמצה בריי מתוקה של עדיקוש|צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako

** אפשר לפזר אבקת סוכר לפני ההגשה ולהוסיף אגוזים, מייפל ו/או פירות.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il