אוכל
אוכל

ככה מכינים באונטי בבית

עשו זאת בעצמכם: קוקוס ושוקולד מאוד אוהבים אחד את השני, ואנחנו מאוד אוהבים אותם ביחד - אז למה בעצם שלא נכין לנו ערימת ענקים של חטיפי באונטי ביתיים? וזה אפילו לא מסובך

|דן גורמה| פורסם07:23
באונטי סדרהת חבר דן גורמה (צילום: אבי מזרחי, דן גורמה)
צילום: אבי מזרחי, דן גורמה
Rating:4.7119reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • שלושת רבעי כוס חלב
  • חצי כוס סוכר
  • רבע כוס חלב קוקוס
  • חצי חבילת חמאה
  • 2 וחצי כוסות (250 גרם) קוקוס טחון
  • חצי כוס שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד מריר או חלב, קצוץ או שבור לקוביות

אופן ההכנה:

עודמתכונים לפסח

ועודמתוקים לפסח

1מרתיחים בסיר חלב, סוכר, חלב קוקוס וחמאה.

2מורידים מהאש, מוסיפים את הקוקוס ומערבבים היטב.

3משטחים את התערובת באופן אחיד בתבנית של 20 על 20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה ומעבירים לקירור של כ-4 שעות.

4מכינים גנאש שוקולד: מחממים יחד את השמנת המתוקה והשוקולד (אפשר במיקרו, בפולסים של 30 שניות) ומערבבים לקבלת תערובת חלקה ויפה.

5מוציאים את הקוקוס מקירור וחותכים למקלות. בעזרת מזלג טובלים כל מקל בגנאש השוקולד עד שהוא מצופה מכל הכיוונים, מוציאים ומסדרים על נייר אפייה. שומרים בקירור.

* המתכון באדיבות דן גורמה, המשיקה יחד עם מועדון חבר סדנת קינוחים לפסח. את הסדנה ינחה מיכה גינטר. לעוד פרטים היכנסו לכאן.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il