אוכל
אוכל
סופגניות של פעם

לביבות תפוח אדמה בנינג'ה - אייר פרייר

באיחור אופנתי, החלטנו גם אנחנו ששומן בטני זה רע ושעל כן שווה להכין לביבות לחנוכה באייר פרייר, כלומר ללא טיגון בשמן. אחרי אי אלו ניסיונות הגענו לתוצאה משביעת רצון, והכל בזכות כמה טריקים קטנים. הנה תראו

|mako| פורסם09:07
לביבות בנינג'ה - אייר פרייר (צילום: צילום ביתי)
צילום: צילום ביתי

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

10-12 לביבות בינוניות:

  • 3 תפוחי אדמה בינוניים, שטופים היטב ומגוררים (אין צורך לקלף)
  • בצל גדול, מגורר
  • ביצה
  • 2 כפות קמח תופח
  • חצי כפית מלח
  • כף שמן זית
  • תרסיס שמן

אופן ההכנה:

1מערבבים את הבצל ותפוחי האדמה המגוררים וסוחטים היטב בין כפות הידיים.

2מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.

3מחממים את האייר פרייר ל-200 מעלות.

לביבות בנינג'ה - אייר פרייר. התפודים והבצלהתפודים והבצל|צילום: צילום ביתילביבות בנינג'ה - אייר פרייר. מגבת הנייר נשארה יבשהמגבת הנייר נשארה יבשה לגמרי!|צילום: צילום ביתי

4מכינים לביבות לא גדולות, מרססים את הסלסילה של הנינג'ה בספריי שמן ומסדרים אותן בסלסילה בשכבה אחת. מרססים ספריי שמן גם מלמעלה.

5מטגנים באוויר חם כ-6 דקות, הופכים ומטגנים 6 דקות נוספות.

6זוללים מיד.

לביבות בנינג'ה - אייר פרייר. גרסת הלביבות הדקותגרסת הלביבות הדקות|צילום: צילום ביתי

ואלה הלביבות הקלאסיות

כל מתכוני הלביבות

מתכונים לחנוכה

הערות

  • לנו הכמות הזאת של הלביבות לקחה שני סיבובים באייר פרייר. זה עדיין לא הרבה זמן, אבל אל תצפו להכין הכל במכה אחת.
  • מי שמעדיפים לביבות בשרניות - שיכינו אותן בעובי כמו בתמונה העליונה. אם הפריכות חשובה לכם יותר - הכינו אותן דקות יותר, רק שימו לב שלא יוצאים שוונצים של תפוח אדמה מגורר, כי הם עלולים להישרף.
  • לא כדאי לוותר על הבצל. בהיעדר טעמי הטיגון, התפקיד שלו אפילו גדל.
  • אל תוותרו על כף השמן בתוך הבלילה. האייר פרייר מייבש, צריך לתת לו קונטרה.
  • אפשר ומומלץ לרסס את הלביבות בשמן גם באמצע הדרך, אחרי שהופכים אותן.
  • ואפשר כמובן להוסיף תבלינים לפי הטעם והחשק.
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il