
סופגניות סינבוןתסמכו על יעל קצב שתדע להביא את טרנד הסינבון לחנוכה בדרך הכי טעימה שיש: סופגניות סינבון! לא סתם ציפוי סוכר וקינמון, גם מילוי מהמם כמו זיגוג של סינבון באריזה קטנה ומתוקה. חד משמעית, ככה מנצחים את חנוכה |
המצרכים :ל-15 סופגניות:
לטיגון:
למילוי:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: לשים בקערת מיקסר את כל מרכיבי הבצק במשך 5 דקות עד לקבלת בצק חלק. משמנים מעט את הבצק, מכסים ומניחים להתפחה עד הכפלת הנפח (זה לוקח בערך כשעה וחצי- שעתיים). 2לאחר שהבצק הכפיל את גודלו מרדדים אותו בעדינות על משטח עבודה מקומח לעובי של 1-2 סנטימטרים. קורצים עיגולים בקוטר של 5-6 ס"מ ויוצרים כדורים. מניחים את הריבועים על יריעות של נייר אפייה ומכסים במגבת למשך 20-30 דקות להתפחה נוספת.
3אחרי שהסופגניות תפחו, מחממים בסיר שמן ל-160 מעלות.מטגנים כל סופגנייה משני הצדדים עד להזהבה (בערך 3 דקות מכל צד). 4מכינים את המילוי: מקציפים את מצרכי המילוי ורק בסוף מוסיפים את השמנת להקצפה. מקציפים עד לקבלת קצף יציב. טועמים, ואם רוצים מוסיפים עוד קצת קינמון או סוכר.5מעבירים את המילוי לשקית זילוף. מחוררים את הסופגניות (אפשר להיעזר בצנתר/סכין/קשית) וממלאים את הסופגניות בקרם. 6מערבבים בצלחת עמוקה סוכר וקינמון וטובלים בה כל סופגנייה. סופגניות סינבון|צילום: יעל קצב, mako אוכלעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |