אוכל
אוכל
סופגניות של פעם

סירניקי אפויות

לביבות הגבינה האלה מתאימות בול למוד שאנחנו נמצאים בו - כזה שתובע מאיתנו לא להכניס דברים לשמן אלא אם כן חייבים. הוסיפו לזה את המתיקות הקלה והמראה העדין, וקיבלתם יופי של מתכון לסיום חנוכה 2023

|מגזין שופרסל| פורסם07:14
סירניקי של אנה ארונוב (צילום: אנה ארונוב)
צילום: אנה ארונוב
Rating:4.2159reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

סירניקי בתנור זה חוויה לא רק בחנוכה. אי אפשר להסביר כמה זה טעים - לביבות גבינה מבית אמא ואבא שאוכלים כל השנה.

המצרכים :

  • 400 גרם גבינת טבורוג
  • ביצה אורגנית
  • קמצוץ מלח
  • 2 כפות סוכר
  • שקית סוכר וניל
  • 100 גרם קמח רב תכליתי ללא גלוטן
  • כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה:

כל מתכוני הלביבות

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מערבבים היטב את הגבינה, הביצה, המלח, הסוכר וסוכר הווניל.

3מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.

4מקמחים מעט את משטח העבודה ואת הידיים ויוצרים כדורים בעובי של כסנטימטר. מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה ומשטחים מעט.

5אופים 10 דקות, הופכים ואופים 10 דקות נוספות.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il