
לביבות גבינה ורוויון מתוקותהנה פשרה מהממת בשביל מי שמחכים לחנוכה רק בשביל לטחון סופגניות ומי שהמתינו שנה שלמה ללביבות חמימות: לביבות מתוקות. והן אפילו טעימות גם בלי הריבה![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (15 מנות):
לטיגון:
אופן ההכנה:1טורפים בקערה ביצים עם סוכר, מוסיפים גבינה ורוויון ומערבבים היטב. מוסיפים מלח, וניל וקינמון ומערבבים שוב. 2מוסיפים קמח ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מניחים את התערובת בצד ל-10 דקות. 3מחממים מעט שמן או חמאה במחבת, ובעזרת מצקת מניחים על המחבת תלוליות מהתערובת. מטגנים 2 דקות, או עד שבועות קטנות מופיעות - ומיד הופכים ומטגנים עוד כדקה נוספת. ככה הן נראות לפני המייפל|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל4מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. 5מגישים עם אבקת סוכר, סירופ מייפל או ריבה. לביבות גבינה וריוויון מתוקות על מגש|צילום: אמיר מנחם, mako אוכלתגיות:לביבות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |