אוכל
אוכל
סופגניות של פעם

לביבות גבינה ורוויון מתוקות

הנה פשרה מהממת בשביל מי שמחכים לחנוכה רק בשביל לטחון סופגניות ומי שהמתינו שנה שלמה ללביבות חמימות: לביבות מתוקות. והן אפילו טעימות גם בלי הריבה

|mako אוכל| פורסם07:05
לביבות גבינה וריוויון מתוקות (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.7116reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (15 מנות):

  • 1 מיכל (250 גרם) גבינה לבנה 9% או 5%
  • 200 מ"ל רוויון
  • 2 ביצים גודל L
  • 3 כפות (30 גרם) סוכר לבן
  • 1 וחצי כוסות (210 גרם) קמח תופח
  • חצי כפית אבקת קינמון
  • כפית מחית/תמצית וניל
  • מעט מלח

לטיגון:

  • שמן או חמאה

אופן ההכנה:

1טורפים בקערה ביצים עם סוכר, מוסיפים גבינה ורוויון ומערבבים היטב. מוסיפים מלח, וניל וקינמון ומערבבים שוב.

2מוסיפים קמח ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מניחים את התערובת בצד ל-10 דקות.

מתכונים לסופגניות

מתכונים ללביבות

3מחממים מעט שמן או חמאה במחבת, ובעזרת מצקת מניחים על המחבת תלוליות מהתערובת. מטגנים 2 דקות, או עד שבועות קטנות מופיעות - ומיד הופכים ומטגנים עוד כדקה נוספת.

לביבות גבינה וריוויון מתוקות בלי תוספתככה הן נראות לפני המייפל|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

4מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

5מגישים עם אבקת סוכר, סירופ מייפל או ריבה.

לביבות גבינה וריוויון מתוקות על מגשלביבות גבינה וריוויון מתוקות על מגש|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
תגיות:לביבות
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il