אוכל
אוכל

המבורגר ביתי

לא חייבים להיות שפים בשביל המבורגר טעים ומושקע. בואו ללמוד איך מכינים המבורגר מדהים מבלי לצאת מהבית. המתכון של אינה

|7 מנות ל-7 ימים| פורסם16:55
המבורגר ביתי (צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים)
צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים
Rating:3.992reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 לחמניות קטנות להמבורגר
  • 800 גרם בשר טחון
  • 8 פטריות פורטבלו קצוצות דק
  • 2 כפות מיונז קל
  • 2 כפות קטשופ
  • כפית חרדל
  • 2 עגבניות גדולות חתוכות לעיגולים הכי דקים שאפשר
  • 1 בצל סגול גדול חתוך לעיגולים דקיקים
  • 1 בצל לבן קצוץ
  • 4 עלי חסה (מהלב) קצוצים דק לרוחב
  • שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 5 תפוחי אדמה חתוכים לירחים
  • ראש שום שלם
  • ענף רוזמרין

אופן ההכנה:

1מטגנים פטריות פורטבלו בשמן זית עד לריכוך ומסננים.

2מתבלים את הבשר במלח, פלפל שחור ובשתי כפות שמן זית.

3מוסיפים את הבצלים והפטריות מערבבים בעדינות ויוצרים קציצות שטוחות ומקררים כחצי שעה.

4מניחים תפוחי אדמה וראש שום על תבנית, מתבלים בשמן זית, רוזמרין, מלח ופלפל. מעסים את כל המרכיבים יחד, מכסים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור ל-45 דקות.

5משמנים היטב מחבת גריל וצולים את ההמבורגרים היטב משני הצדדים (3-4) דקות מכל צד.

6בינתיים, מערבבים בקערה קטנה את המיונז, קטשופ והחרדל (סוג של אלף איים).

7חותכים את הירקות להגשת ההמבורגר.

8לקראת סוף הצלייה של הקציצות, צורבים את הלחמניות (על הצד הפנימי) כחצי דקה.

9לקראת סוף אפיית תפוחי האדמה, מוציאים את רדיד האלומיניום וצורבים אותם בתנור עד שהופכים למעט קריספים.

>> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il