המבורגר ביתילא חייבים להיות שפים בשביל המבורגר טעים ומושקע. בואו ללמוד איך מכינים המבורגר מדהים מבלי לצאת מהבית. המתכון של אינה![]() צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים פטריות פורטבלו בשמן זית עד לריכוך ומסננים. 2מתבלים את הבשר במלח, פלפל שחור ובשתי כפות שמן זית. 3מוסיפים את הבצלים והפטריות מערבבים בעדינות ויוצרים קציצות שטוחות ומקררים כחצי שעה. 4מניחים תפוחי אדמה וראש שום על תבנית, מתבלים בשמן זית, רוזמרין, מלח ופלפל. מעסים את כל המרכיבים יחד, מכסים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור ל-45 דקות. 5משמנים היטב מחבת גריל וצולים את ההמבורגרים היטב משני הצדדים (3-4) דקות מכל צד. 6בינתיים, מערבבים בקערה קטנה את המיונז, קטשופ והחרדל (סוג של אלף איים). 7חותכים את הירקות להגשת ההמבורגר. 8לקראת סוף הצלייה של הקציצות, צורבים את הלחמניות (על הצד הפנימי) כחצי דקה. 9לקראת סוף אפיית תפוחי האדמה, מוציאים את רדיד האלומיניום וצורבים אותם בתנור עד שהופכים למעט קריספים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |