גלילות חציל ממולאותחצילים ממולאים בכבד היושבים על סלט עלי רוקט חמצמץ ומחכים רק לכם![]() |
המצרכים (8 מנות):
לרוטב
לסלט
כלים
אופן ההכנה:הכנת הרוטב: 1במחבת עם 2 כפות שמן זית מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה. 2מוסיפים את הפלפל החריף, העגבניות ונוזליהן. 3מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים. 4מוסיפים כוס וחצי מים חמים. 5טועמים ומתבלים. הכנת החציל והכבד: 1מקיזים דם בתנור על הרשת (להכשיר את הכבד), מטגנים במחבת עד לסגירה, ממליחים וקוצצים גס. 2את החצילים חותכים לאורך לרצועות. 3מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את החצילים עד להשחמה. לאחר מכן יש לצנן את החצילים. 4מניחים מעט מתערובת הכבד על קצה החציל ומגלגלים. 5מסדרים את החצילים בתבנית ויוצקים עליהם את רוטב העגבניות. 6מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 120 מעלות לכ 20 דקות. הכנת הסלט: 1מערבבים את כל המרכיבים בקערה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |