רוסט הודו בתנור על מצע כרוב אדוםבואו לראות איך מכינים חזה הודו נפלא בפחות משעה. אינה קראבצקי מנפצת את המיתוס ומגישה מנה עסיסית, טעימה ומהירה![]() |
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1את נתח ההודו משמנים היטב בשמן זית, וסוגרים במחבת מכל הצדדים עד שצבעו זהוב. 2מוציאים את הנתח מהמחבת, מתבלים במלח ופלפל מושחים בחרדל ועלי רוזמרין, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-20 דקות. 3בינתיים, מחממים במחבת גדולה מעט שמן זית ומטגנים את הכרוב כשלוש דקות. 4מוסיפים את הסוכר, כפית מלח ואת היין ומקפיצים כשתי דקות או עד שכל הנוזלים מתאדים. 5מוסיפים את הפקאנים ואת הפטרוזיליה ומורידים מהאש. 6מוציאים את נתח ההודו מהתנור ונותנים לו מנוחה של 5 דקות לפני הפריסה (הבשר תמיד צריך לנוח לאחר הבישול אחרת כל הנוזלים יברחו). פורסים לעובי הרצוי. 7מערבבים טחינה גולמית עם מים, שום כתוש, מיץ לימון ואם רוצים גם פטרוזיליה עד לידי בלילה אחידה. 8במרכז הצלחת מסדרים כמות יפה מהכרוב ומעליו מניחים כמה נתחי רוסט, מעל הכול מטפטפים מעט טחינה וקצת שמן זית. >> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |