קציצות בשר על בסיס לבבות ארטישוקאיזה כיף לחזור הביתה כשעל הכיריים מחכה לכם סיר קציצות עסיסיות, ותאמיניו לנו, אלו לא סתם קציצותאיציק הראל|7 מנות ל-7 ימים| פורסם11/05/1119:47 ![]() |
המצרכים (18 מנות):
אופן ההכנה:אופן ההכנה לתערובת הבשר: 1קוצצים במעבד מזון את תפוח האדמה, בצל, שום ופרוסת החלה. מוסיפים את הפטרוזיליה וממשיכים לקצץ. 2מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים את הבשר הטחון, הביצה, המלח והפלפל השחור, שמן הקנולה וקצת מים. מערבבים הכול היטב. נותנים לעיסה לנוח. הכנת הארטישוק: 1חולטים דקה את הארטישוק הקפוא במים רותחים עם מעט מיץ לימון. 2לוקחים את לבבות הארטישוק, ממלאים בעיסה ויוצרים קציצה. 3טובלים את הקציצה בקמח ואחר כך בביצה טרופה. 4מטגנים במעט שמן כשהבשר לכיוון מטה. מחכים להשחמה קלה ולא הופכים. 5בסיר רחב שמים מעט מים, ראש סלרי, פלפל אדום קצוץ, פלפל שחור וקורט מלח. מחכים לרתיחה. 6מכניסים לסיר את לבבות הארטישוק ומבשלים באש נמוכה עד להכנה (כשעה). >> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |