אוכל
אוכל

קציצות בשר על בסיס לבבות ארטישוק

איזה כיף לחזור הביתה כשעל הכיריים מחכה לכם סיר קציצות עסיסיות, ותאמיניו לנו, אלו לא סתם קציצות

|7 מנות ל-7 ימים| פורסם19:47
קציצות על ארטישוק
Rating:4.715reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (18 מנות):

  • לתערובת הבשר:
  • 1/2 ק"ג בשר טחון
  • 1 תפוח אדמה קטן קלוף
  • 1 פרוסת חלה (החלק הלבן)
  • חופן פטרוזיליה
  • שן שום
  • בצל קטן
  • שמן קנולה
  • ביצה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1/2 כוס מים קרים
  • לארטישוק:
  • ראשי ארטישוק קפואים
  • קמח
  • ביצה טרופה
  • כורכום
  • פלפל אדום קצוץ
  • ראש סלרי חתוך גס
  • שמן קנולה
  • 1/2 כוס מים רותחים

אופן ההכנה:

אופן ההכנה לתערובת הבשר:

1קוצצים במעבד מזון את תפוח האדמה, בצל, שום ופרוסת החלה. מוסיפים את הפטרוזיליה וממשיכים לקצץ.

2מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים את הבשר הטחון, הביצה, המלח והפלפל השחור, שמן הקנולה וקצת מים. מערבבים הכול היטב. נותנים לעיסה לנוח.

הכנת הארטישוק:

1חולטים דקה את הארטישוק הקפוא במים רותחים עם מעט מיץ לימון.

2לוקחים את לבבות הארטישוק, ממלאים בעיסה ויוצרים קציצה.

3טובלים את הקציצה בקמח ואחר כך בביצה טרופה.

4מטגנים במעט שמן כשהבשר לכיוון מטה. מחכים להשחמה קלה ולא הופכים.

5בסיר רחב שמים מעט מים, ראש סלרי, פלפל אדום קצוץ, פלפל שחור וקורט מלח. מחכים לרתיחה.

6מכניסים לסיר את לבבות הארטישוק ומבשלים באש נמוכה עד להכנה (כשעה).

>> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע

//www.mako.co.il/food-daily-recipe

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il