כדורי אורז במלית בשר על אפונהבואו ללמוד איך מכינים קציצות מדהימות שיפנקו לכם את האורחים, מבית סמדי בומבה![]() צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים |
המצרכים (6 מנות):לאורז
לתערובת הבשר
לתבשיל
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל בסיר עד להזהבה. 2מוסיפים בהדרגה את האפונה, השמיר, גבעול הכרפס, הכרכום, הפלפל הלבן, מרק העוף, מלח לפי הצורך ואת הסוכר. מוסיפים 2 כוסות מים. מרתיחים וסוגרים את הסיר. 3מכינים אורז לבן לפי הוראות היצרן. לאחר שהוא מוכן ומצונן מעט, מוסיפים את הביצה והקמח, ליצור מעין בצק אורז. 4את הבשר, מערבבים בקערה עם תבלין הקציצות, 1/3 כוס מים, מעט שמן ומלח לפי הצורך. 5בינתיים, לוקחים כדור אורז (יש לעבוד בידיים רטובות) פותחים אותו מניחים במרכז כדור של תערובת הבשר וסוגרים. מכניסים לסיר עם האפונה. לא לגעת בקציצה עד שהיא מתקשה. עכשיו מפזרים את עלי הכרפס. 6לתת לתבשיל להתבשל על להבה בנונית כ 20-25 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |