אוכל
אוכל

שוקיי עוף בשומר

בואו לגלות שילוב טעמים שלא פוגשים בכל יום ושדרגו את העוף בתנור, למשהו הרבה יותר מעניין

|7 מנות ל-7 ימים| פורסם20:18
שוקיי עוף בשומר (צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים)
צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים
Rating:512reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

מרכיבים

  • 8 שוקיים של עוף
  • 3 שומר גדולים
  • 4 שיני שום
  • 200 מ"ל חלב קוקוס
  • 2 כוסות אורז
  • 3 כוסות מים
  • שמן שומשום
  • כף שמן קנולה
  • מלח
  • פלפל
  • כפית כורכום
  • כוכב אניס

כלים

  • סכין

  • קרש חיתוך
  • מחבת שנכנסת לתנור
  • סיר לאורז
  • רדיד אלומיניום

אופן ההכנה:

הכנת האורז

1מכניסים את האורז לסיר. 2. מוסיפים את שמן הקנולה והמים (על כל כוס אורז כוס וחצי מים). 3. מכסים את הסיר ולאחר 20 דקות של רתיחה, פותחים את הסיר למשך 5 שניות וסוגרים אותו למשך 5 דקות נוספות.

הכנת התבשיל

1מחממים שמן שומשום במחבת, פורסים את השומר והשום לפרוסות, ומוסיפים למחבת (רצוי מחבת שאפשר להכניס לתנור). 2. מוסיפים את חלב הקוקוס, מתבלים במלח, פלפל, כורכום וכוכב אניס. 3. מוסיפים את העוף לתבשיל, ממליחים ומפלפלים את העוף. 4. מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-45 דקות (אם אין מחבת שיכולה להיכנס לתנור יש לעביר את התבשיל לתבנית פיירקס).

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il