מרק פטריותמרק פטריות מרהיב ועשיר שיעשה ניחוחות מופלאים בבית. המתכון של אביבה פיבקו![]() צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1בסיר רחב מטגנים בשמן זית את הבצלים והגזר, כשמזהיב, מוסיפים את פטריות הפורצ'יני המיובשות (לאחר שהשרנו אותם) לטיגון קצרצר. 2מוסיפים את כל הפטריות ומערבבים היטב. ממשיכים לטגן על אש גבוהה עד שהפטריות מצטמצמות. 3מוסיפים את הנוזל ששרו בו הפטריות היבשות, מים רותחים עד לגובה הסיר, תפוחי אדמה, מלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ– 30 דקות עד לריכוך הירקות. טועמים ומתקנים תיבול. 4קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים למרק. ניתן לבזוק טיפת שמן כמהין. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |