תבשיל קציצות ברוטב אדוםמתכון פשוט ומנצח לקציצות עסיסיות, מפתות ומתובלות היטב מבית אלקנה ביטון![]() |
המצרכים (10 מנות):לקציצות
לרוטב
אופן ההכנה:אופן הכנת הקציצות: 1משרים חלה בקערה עם מים. 2מוסיפים את הירק הקצוץ אל הבשר ומוסיפים בהדרגה מהמים הקרים. 3שוברים את הביצים לתוך התערובת. 4סוחטים את הלחם ומוסיפים לתערובת עם מלח, פלפל, כמון ויוצרים תערובת אחידה. אופן הכנת הרוטב: 1שמים שתי כפות שמן זית במחבת, מטגנים את הבצל והשום. 2אחרי הזהבה של הבצל מוסיפים עגבניות עם הנוזלים שלהן. 3מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים. 4מוסיפים כוס וחצי מים חמים מפני שהמחבת חמה ואנחנו לא רוצים להאט את תהליך הבישול. 5טועמים, מתבלים, מכניסים קציצות. 8מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד חצי שעה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |