הדגים:
1מרתיחים מים בסיר דגים (חצי סיר), מוסיפים את הגזר, תפו"א, הפלפלים החריפים והשום. מתבלים בכורכום ומכסים את הסיר. מרתיחים למשך 15 דקות. 2. מוסיפים את הדגים, לרתיחה נוספת של 10 דקות. 3. מערבבים בקערה שמן, מלח והפפריקה ושופכים לתוך הסיר. 4. מבשלים על אש קטנה למשך 20 דקות, ולקראת הסוף מפזרים את הכוסברה.
הסלט:
1מערבבים בקערה את כל החומרים למעט הגזר והכוסברה. 2. מוסיפים את הגזר, מערבבים היטב ומפזרים כוסברה.
>> לכל מתכוני השבוע
>> ההמלצות שלנו לארוחת החג:עיקריות,תוספותוקינוחים
>> הנה הארוחה שבנו לנו סמדי, אלקנה, אינה ואביבה
>> והנה ארוחת חג מעולה שתעלה לכם רק 200 שקל!