אוכל
אוכל

פיצה מקמח מלא

אפשר לזרוק את הטלפון של הפיצרייה! בואו לראות איך מכינים פיצה פשוטה, בריאה וטעימה

|7 מנות ל-7 ימים| פורסם15:27
פיצה (צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים)
צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים
Rating:4.2177reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

מרכיבים לבצק

  • 1/2 קילו קמח (רצוי חצי מלא וחצי רגיל)

  • 1 שקית שמרים יבשים (11 גרם)
  • 6 כפות שמן זית
  • 200 עד 300 מ"ל מים פושרים
  • 2 וחצי כפיות מלח

מרכיבים לרוטב פיצה

  • 500 גרם עגבניות שרי

  • ראש שום מקולף
  • מלח ופלפל
  • אורגנו

מרכיבים לתוספת

  • 500 גרם גבינה צהובה לייט

  • 5 פלפלים בצבעי צהוב אדום ירוק
  • עלי בזיליקום
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

אופן הכנת הבצק1מערבבים את כל החומרים לבצק רך וגמיש ולשים 10 דקות. 2. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים לשעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו.

אופן הכנת רוטב הפיצה1מטגנים עגבניות שרי ושיני שום במחבת. 2. מטפטפים מעט שמן זית מעל. 3. ממליחים ומפלפלים. 4. מבשלים על אש קטנה 30 דקות. 5. מעבירים את העגבניות והשום דרך מסננת דקה לקבלת רוטב עדין ללא גושים. 6. ממליחים, מפלפלים ומוסיפים אורגנו.

אופן הכנת הפלפלים1צולים את הפלפלים בתנור עד להשחמה יפה. 2. מוציאים מהתנור ומכניסים לשקית ניילון להקלה על הקילוף. 3. מקררים כחצי שעה. 3. לאחר קירור מקלפים ופורסים לרצועות.

אופן הכנת הפיצה1מרדדים את הבצק לעובי ½ ס"מ ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 2. מורחים מהרוטב בנדיבות. 3. מפזרים גבינה צהובה, רצועות פלפלים ומפזרים מעט עלי בזיליקום. 4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 עד 220 מעלות ל-20 דקות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il