טונה צרובה עם חציל קלוי וגספאצ'ומרק הגספאצ'ו הקר משתלב בצורה מושלמת עם הטונה הצרו![]() |
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1מקלפים את החצילים, מערבבים את יתר המרכיבים עם החצילים, מתבלים במלח, שמן זית, מיץ לימון ושמן שומשום. 2צורבים את הטונה במחבת חמה כמה שניות מכל צד ומכניסים למקרר ל 20 דקות. פורסים דק לפני ההגשה. 3מכניסים למעבד מזון את עגבניות השרי, הפלפל הקלוי, מיץ לימון ושמן זית. טוחנים עד למרקם חלק ובודקים את התיבול. מסדרים ברינג את הפאדג' חצילים, מעליהם הטונה הצרובה ומסביב מוזגים את הגספצ'ו. >> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |