מרק בורשטגיל חובב מלמד אותנו איך מכינים בורשט אמיתי בתוספת קוביות בשר. בואו לטעום ממרק קלאסי שיחמם לכם את הלב![]() צילום: osov, Istock |
המצרכים (8 מנות):
כלים
אופן ההכנה:1מבשלים את הבשר במים במשך שעתיים. 2מוסיפים את הסלקים השלמים, שורשי הפטרוזיליה, שורש הסלרי, הגזרים, הבצל ומבשלים כרבע שעה. 3מוציאים את הירקות ומצננים. 4מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה והגמבה. 5מוסיפים כרוב לבן, מלח ומערבבים. 6מטגנים קלות בשמן זית רותח את העגבניות ומוסיפים לסיר המרק. 7בינתיים, מגוררים את הירקות המבושלים ומוסיפים אותם לסיר. 8מוסיפים צרור פטרוזיליה ושמיר ביחד, שיני שום וחצי חבילה של רסק עגבניות. 9מתבלים בפפריקה חריפה ופלפל שחור גרוס, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים שעה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |