אוכל
אוכל

מרק בורשט

גיל חובב מלמד אותנו איך מכינים בורשט אמיתי בתוספת קוביות בשר. בואו לטעום ממרק קלאסי שיחמם לכם את הלב

|7 מנות ל-7 ימים| פורסם18:38
מרק בורשט (צילום: osov, Istock)
צילום: osov, Istock
Rating:4.496reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (8 מנות):

  • בשר בקר חתוך לקוביות

  • עצמות בשר בקר עם מוח
  • 2 סלקים קלופים ונקיים
  • 2 שורש פטרוזיליה
  • שורש סלרי
  • 2 גזרים
  • בצל
  • 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  • גמבה חתוכה לרצועות
  • כרוב לבן חתוך לרצועות
  • 2 כפות מלח
  • 3 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • חצי צרור שמיר
  • 3 שיני שום
  • חצי חבילה של רסק עגבניות
  • פפריקה חריפה
  • פלפל שחור גרוס

כלים

  • סיר גדול למרק

  • קערה
  • פומפייה
  • מחבת

אופן ההכנה:

1מבשלים את הבשר במים במשך שעתיים.

2מוסיפים את הסלקים השלמים, שורשי הפטרוזיליה, שורש הסלרי, הגזרים, הבצל ומבשלים כרבע שעה.

3מוציאים את הירקות ומצננים.

4מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה והגמבה.

5מוסיפים כרוב לבן, מלח ומערבבים.

6מטגנים קלות בשמן זית רותח את העגבניות ומוסיפים לסיר המרק.

7בינתיים, מגוררים את הירקות המבושלים ומוסיפים אותם לסיר.

8מוסיפים צרור פטרוזיליה ושמיר ביחד, שיני שום וחצי חבילה של רסק עגבניות.

9מתבלים בפפריקה חריפה ופלפל שחור גרוס, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים שעה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il