אוכל
אוכל

עוגת תפוחים מבולוניה

טארט תפוחים כפרי, זהוב ומשובח. מומלץ להגיש עם יוגורט גבינת עיזים בצד

|7 מנות ל-7 ימים| פורסם17:53
עוגת תפוחים (צילום: שי שרף)
צילום: שי שרף
Rating:3.116reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (8 מנות):

  • חמאה לשימון
  • 100 גרם קמח תירס
  • 200 גרם קמח רגיל מנופה
  • 100 פירורי לחם מלא
  • 100 גרם סוכר חום בהיר
  • חצי ליטר חלב
  • 3 ביצים גדולות
  • 100 גרם דבש
  • 50 גרם שמן זית
  • 100 גרם תאנים יבשים
  • 100 גרם צימוקים כהים
  • 100 גרם שזיפים יבשים מגולענים
  • חצי קילו תפוחי גרנד סמית
  • 2 תפוזים (שימוש בקליפה בלבד)
  • 2 לימונים(שימוש בקליפה בלבד)
  • חצי כפית קינמון
  • כפית מלח
  • יוגורט של פעם

אופן ההכנה:

1חותכים פירות יבשים לקוביות.

2מקלפים וחותכים תפוחים לקוביות קטנות.

3מגוררים את קליפות התפוזים והלימונים.

4מערבבים מרכיבים יבשים - קמח תירס, קמח רגיל, פירורי לחם, סוכר חום, קינמון ומלח.

5מערבבים מרכיבים רטובים – חלב,דבש, ביצים ושמן זית.

6מערבבים ביחד את המרכיבים היבשים והרטובים.

7מוסיפים את הפירות היבשים.

8יש לשמן את התבנית בחמאה ומעל לשפוך את התערובת.

אופים 50 דקות ב-180 מעלות.>> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il