מניפת אנטריקט וסינטה ברוטב מרינדהמנה מושקעת וטעימה להפליא. כל הנותר הוא לקחת ביס ולהתמוגג על הטעמים![]() צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים |
המצרכים (10 מנות):
מרכיבים לירקות
מרכיבים למרינדה
אופן ההכנה:אופן ההכנה: 1צורבים את הנתחים עד לצריבה מלאה מכל הצדדים. 2מכניסים לתנור ל 8 עד 12 דקות תלוי במידת העשייה הרצויה. 3מוציאים את הנתחים מהתנור ופורסים לפרוסות של 1/2 ס"מ. מסדרים על צלחת את פרוסות הבשר, במניפה, מניחים מעל 6 שיני שום ורוזמרין שטוגנו קלות ובוזקים מעט מרוטב המרינדה. הכנת המרינדה: 1קוצצים במעבד מזון את הנענע והבזיליקום. מוסיפים שמן זית, דבש, מלח פלפל ומערבבים יחד במעבד. 2מעבירים לקערה. הכנת ירקות לתנור 1מניחים את הירקות בתבנית, מתבלים בעלי רוזמרין, עלי תימין, מזליפים שמן זית ומוסיפים מלח ופלפל גס לפי הטעם. 2מוסיפים שיני שום קלופות (שלמות) 3מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות לחצי שעה בערך. (עד לריכוך של תפ"א). 4מסדרים בצלחת הגשה ובתאבון. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |