עופיונים ממולאים בבשר, אורז וצנובריםעופיונים שובבים ומלאים בכל טוב שרק מחכים שתנגסו בהםשלום קדוש|7 מנות ל-7 ימים| פורסם21/04/1116:57 ![]() |
המצרכים (6 מנות):לאורז
למילוי
לעופיונים
אופן ההכנה:האורז: 1מרתיחים מים עם מלח בסיר. מוסיפים את האורז ומבשלים על להבה נמוכה כ-18 דקות. 2מסננים ושומרים חצי מהכמות בצד למילוי העופיונים. את הכמות שנותרה מניחים בתבנית אפייה עם קוביות מרגרינה ומתבלים במלח. 3מכסים ברדיד אלומיניום ואופים כ- 15 דקות בחום בינוני. (האורז האפוי הוא שיטה נהדרת לחסוך זמן ולפנות מקום על הכיריים בארוחות גדולות) המילוי: 1מחממים מעט שמן במחבת, מוסיפים בצל ושום ומטגנים עד להזהבה. 2מוסיפים את בשר העגל ומטגנים עד שהבשר עשוי חלקית. 3מוסיפים את האורז ששמרנו בצד ואת שאר המרכיבים. מערבבים היטב, מסירים מהאש ומצננים. העופיונים: 1ממלאים את העופיונים במילוי וסוגרים בעזרת קיסמים. 2מניחים בתבנית שאריות עוף, עגבנייה, בצל ושום ומניחים מעל את העופיונים הממולאים. 3מורחים את העופיונים במעט שמן ואופים כ-30 דקות בחום בינוני. מעבירים את העופיונים לצלחת הגשה ושומרים במקום חם. 4מוסיפים לירקות שבתבנית מרק ויין ומרתיחים עד להסמכה. 5יוצקים את הרוטב על העופיונים ומגישים (אפשר להגיש עם האורז האפוי או לשמור את האורז האפוי לכל מנה אחרת). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |