מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

פאד סיו: מוקפץ של מסעדת טייגר לילי

פאד סיו היא מנה מהירה של עוף וירקות מוקפצים ברוטב של סויה, דגים וצדפות. בואו לראות איך מכינים את זה טעים כמו במסעדה

|מסעדת טייגר לילי| פורסם11:08
פאד סיו של מסעדת טייגר לילי (צילום: עידית נרקיס כ
צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

  • 200 גרם אטריות אורז רחבות
  • 1 חזה עוף, חתוך לנתחונים
  • מעט שמן
  • 1 כפית שום כתוש
  • 2 ביצים טרופות
  • חצי כוס בצל ירוק, קצוץ לטבעות
  • כוס כרוב סיני, קצוץ גס
  • חצי כוס ברוקולי (פרחים קטנים)

לרוטב:

  • 3 כפות רוטב דגים
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות סויה שחורה (אפשר להמיר בסויה רגילה)
  • 2 כפות רוטב צדפות
  • 2 כפיות סוכר
  • קורט פלפל לבן

אופן ההכנה:

1משרים את האטריות חצי שעה במים פושרים, ומסננים.

2מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב עד שהסוכר נמס.

3מקפיצים את השום והביצים בשמן בווק חם מאוד. מערבבים כל הזמן. מוסיפים את הירקות והעוף וממשיכים להקפיץ.

4כשהירקות חצי רכים מוסיפים את האטריות המסוננות ואת הרוטב. ממשיכים להקפיץ עד לצמצום כמעט מלא של הרוטב.

5מגישים עם לימון.

* המתכון באדיבות מסעדתטייגר לילי

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il