
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים שמן בסיר עמוק. 2חותכים את הבצל לחתיכות גדולות ושמים בסיר עד להשחמה. מוסיפים את העצמות עד טיגון שיטחי למשך כ-5 דקות. 3 קולפים וחותכים את הירקות לחצאים. מניחים בסיר ונותנים להם להתאדות בסיר סגור למשך כ-5 דקות. 4 מוסיפים כפית שטוחה של כורכום, קורט מלח לפי הטעם ומעט פלפל לבן. 5 שופכים פנימה קומקום מים רותחים ונותנים למרק להתבשל לפחות שעתיים. 6 מוציאים את העצמות מהסיר ומועכים עם פומפיה את הירקות. מחזירים את העצמות. 7 בוזקים פנימה חופן של כוסברה קצוצה ומגישים עם לחם.
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
|
מדורים
|
תכניות קשת 12
|
שימושון
|
מיוחדים
|
קניות והטבות
|