
המצרכים (2 מנות):למילוי
לבשר
לרוטב
להרכבה
אופן ההכנה:אופן הכנת המילוי: 1 ממיסים 40 גרם חמאה במחבת ומטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. 2 מוסיפים את הפטריות והתימין, ומטגנים עד ריכוך ואידוי הנוזלים. 3 מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומניחים בצד להתקרר. אופן הכנת הבשר: 1 במחבת נפרדת ממיסים 35 גרם חמאה יחד עם 2 כפות שמן זית. 2 כאשר השמן חם מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומניחים במחבת. צורבים כדקה מכל צד על מנת לסגור אותו, לאחר מכן מוסיפים את היין. 3 כאשר הבשר השחים מעט, מוציאים מהמחבת ומניחים על צלחת בצד. אופן הכנת הרוטב: 1 במחבת ששימש לבשר (עם היין) ממיסים 2 כפות חמאה ומערבבים יחד עם שארית הנוזלים. 2 מוסיפים למחבת תימין ואת השמנת המתוקה. 3 מוסיפים את הסוכר, מלח ופלפל ונותנים לרוטב להצטמצם. מניחים בצד. אופן הרכבת המנה: 1 מחממים את התנור ל-200 מעלות. 2 פורסים על משטח את בצק העלים שיהיה מספיק גדול לכסות את הבשר. 3 מפזרים שכבה של מילוי הפטריות במרכז הבצק ומניחים מעליו את הבשר. 4 מכסים את הבשר עם הבצק וסוגרים את הקצוות. 5 מניחים את הבשר העטוף בבצק העלים על גבי תבנית אפייה משומנת כאשר המנה הפוכה (המילוי נמצא למעלה וסגירת הבצק למטה). 6 מברישים את כל הבצק עם ביצה טרופה. 7 בעזרת מזלג מחוררים מעט את החלק העליון של הבצק. 8 אופים בתנור במשך 25 דקות על 200 מעלות. אופן הגשת המנה: פורסים את הביף וולינגטון לפרוסות בעובי של כשלשה סנטימטר. מגישים בצלחת פרוסה ומסביבה קצת מהרוטב.
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
|
מדורים
|
תכניות קשת 12
|
שימושון
|
מיוחדים
|
קניות והטבות
|