
המצרכים (1 מנות):לפוקצ'ה:
לתבשיל הבמיה:
אופן ההכנה:הפוקצ'ה: 1 מכניסים לקערה את החומרים היבשים ומערבבים. מוסיפים את שמן הזית ומערבבים עד שכל הכמות נבלעת בתערובת. 2 מוסיפים מים בהדרגה ולשים כ-5 דקות עד שמתקבל בצק אחיד מעט דביק. 3 מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לתפיחה של כ-45 דקות. 4 לאחר תפיחה ראשונה מרדדים את הבצק ביד לצורת עיגול, ומכניסים לכלי שאפשר להכניס לתנור. מניחים לתפיחה נוספת של כ-20 דקות. 5 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום המקסימלי ל-7-10 דקות, עד שהפוקצ'ה מוכנה ומקבלת צבע זהוב. מוציאים מהתנור ומשאירים בחוץ לצינון. תבשיל הבמיה: 1 מטגנים בסיר עם מעט שמן צמחי את הבצל והבשר, עד שהבשר מוכן. מוסיפים את קוביות העגבנייה הטרייה, ומערבבים עד שהן מתרככות. 2 מוסיפים את העגבניות המיובשות, רסק העגבניות והמים, ומניחים להתבשל כ-5 דקות. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. 3 מוסיפים את הבמיה ומנמיכים את האש. 4 מטגנים במחבת את השום והכוסברה ומוסיפים לתבשיל הבמיה. מערבבים בעדינות ומכבים את האש. 5 מגישים את תבשיל הבמיה בתוך צלחת הפוקצ'ה, עם פלפל ירוק חריף למי שאוהב. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
|
מדורים
|
תכניות קשת 12
|
שימושון
|
מיוחדים
|
קניות והטבות
|