אוכל
אוכל

עוף עם פול ותחתיות ארטישוק

עם כורכום, כמון ופלפלים חריפים

| מאסטר שף | פורסם  21:08 
המתכון של איבון חדד
Rating: 4.8 80 reviews.

לא אוהב אוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי

המצרכים :

  • כף כורכום

  • כף שטוחה פלפל שחור גרוס
  • כפית שטוחה כמון גרגירים
  • 3-4 כרעיים או 8 שוקיים של עוף
  • 4 שיני שום כתוש
  • חבילה של פולים קפואים או טריים
  • 4 פלפל שאטה שלמים
  • תחתיות ארטישוק (יש לקנות קפוא), חתוכות למשולשים
  • כף שטוחה אבקת מרק עוף

אופן ההכנה:

1 מחממים חצי כוס שמן בסיר רחב ונמוך ומוסיפים כורכום, פלפל שחור, גרגירי כמון ו-2 כפות מים. מטגנים את הכל כ-2 דקות. 2. מוסיפים את העוף והשום כתוש עם רבע כוס מים, ומבשלים כרבע שעה. 3. להוסיף את הפולים ואת הפלפל שאטה שלמים. 4. מוסיפים את תחתיות הארטישוק ואבקת המרק. 5. מבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות.

...טוען
תגובות ({replies_count} תגובות ב-{talkbacks_count} דיונים) סגור
ביטול | 

פתח הכל סגור הכל

...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן  
מדורים
  • N12
  • צבא וביטחון
  • פלילים+
  • סלבס
  • תרבות
  • TVbee
  • מוזיקה
  • דיגיטל
  • אוכל
  • עיצוב הבית
  • הורים
  • חופש
  • מגזין סוף השבוע
  • היטליסט- המצעד הרשמי של ישראל
  • בריאות
  • כסף
  • Fashion Forward
  • HIX
  • גאווה
  • לאב איילנד
  • תקשורת ושיווק
  • תכניות קשת 12
  • לוח שידורים
  • +12
  • חדשות הבוקר
  • ארץ נהדרת
  • ארץ נהדרת
  • המטבח המנצח
  • נינג'ה ישראל
  • סברי מרנן
  • ערב טוב עם גיא פינס
  • הכוכב הבא
  • מונית הכסף
  • ארץ נהדרת
  • עובדה
  • פנייה לארכיון קשת
  • שימושון
  • שמות לבנים
  • שמות לבנות
  • פענוח בדיקות דם
  • פרסום ממומן באתר
  • עומס בנתב"ג
  • תנאי שימוש
  • כתבו לנו
  • דרושים
  • אקו"ם
  • מפת האתר
  • RSS
  • מיוחדים
  • מדריך דובאי
  • פירוש שמות
  • כניסת שבת
  • מאקו ב-twitter
  • מאקו ב-twitter
  • מאקו ב-facebook
  • מאקו ב-tiktok
  • מאקו ב-instagram
  • הניוזלטרים שלנו
  • קניות והטבות
  • Holiday finder
  • easy - חיפוש עסקים
  • מבצעים
  • פרסמו אצלנו
  • רואים רחוק
  • מצא כתבה זו ב: כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il