
מרק עדשים עם גבינת עיזיםמנה מהירה, עם טריקים טובים שיוסיפו עניין וטעם
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל ,השום , וכל עשבי התיבול. 2 טוחנים את העגבניות במעבד המזון. מסננים במסננת ישירות לסיר ומבשלים את הרוטב. 3 מוסיפים 1 כף כמון, מלח, פלפל ואת העדשים המבושלות. מכסים את הסיר ומבשלים כ-25 דקות על חום בינוני תוך כדי ערבוב מתמיד. 4 יוצקים מהמרק לתוך צלחת ומעל מגוררים את גבינת העיזים. מפלפלים מעט ומזלפים שמן זית.
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
|
מדורים
|
תכניות קשת 12
|
שימושון
|
מיוחדים
|
קניות והטבות
|