
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1 קולפים את התפוחים, מחרצנים וחותכים לשמיניות. 2 מסדרים את התפוחים בתבנית ומפזרים סוכר מעל. מגרדים מרציפן בפומפיה על התפוחים. 3 בקערה מעבדים יחד חמאה, קמח, סוכר ואגוזים עד לקבלת גושי בצק. 4 מפזרים את גושי הבצק מעל שכבת המרציפן. אופים ב 175 מעלות עד שמזהיב והתפוחים נמסים כ- 25-30 דקות. 5 מגישים חם מהתנור בליווי קרם פרש.
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
|
מדורים
|
תכניות קשת 12
|
שימושון
|
מיוחדים
|
קניות והטבות
|