
ריזוטו פורצ'יני של אייל שניריזוטו של מקצוענים המתבשל בציר ירקות ומוגש עם פטריות יער ביין לבן
|
המצרכים (2 מנות):
לציר הירקות
אופן ההכנה:1 להכנת הציר: מזהיבים במחבת את ירקות השורש, מציפים במים ומבשלים באנרגיה גבוהה. 2 להכנת הריזוטו: מזהיבים את הפטריות בחמאה. 3 מוסיפים את האורז ומלהיטים יחד. 4 יוצקים יין, מעלים את האש ומתחילים לסחרר את האורז עם הציר 15 דקות. 5 מוסיפים חמאה, מכבים להבה, סוגרים מכסה ונותנים לנוח 2 דקות. פותחים ומערבבים.
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
|
מדורים
|
תכניות קשת 12
|
שימושון
|
מיוחדים
|
קניות והטבות
|