אוכל
אוכל

ריזוטו פורצ'יני של אייל שני

ריזוטו של מקצוענים המתבשל בציר ירקות ומוגש עם פטריות יער ביין לבן

| מאסטר שף | פורסם  12:32 
הריזוטו של אינה
Rating: 4.5 32 reviews.

לא אוהב אוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • כוס אורז עגול לריזוטו

  • 200-300 גרם חמאה
  • פטריות פורצ'יני
  • יין לבן

לציר הירקות

  • 3 שורשי פטרוזיליה

  • 4 גזרים
  • 3 כרישה
  • 2 פקעות שומר
  • 2-3 בצלים
  • פלפל ירוק חריף
  • שמן זית
  • גרגרי פלפל שחור שלמים

אופן ההכנה:

1 להכנת הציר: מזהיבים במחבת את ירקות השורש, מציפים במים ומבשלים באנרגיה גבוהה.

2 להכנת הריזוטו: מזהיבים את הפטריות בחמאה.

3 מוסיפים את האורז ומלהיטים יחד.

4 יוצקים יין, מעלים את האש ומתחילים לסחרר את האורז עם הציר 15 דקות.

5 מוסיפים חמאה, מכבים להבה, סוגרים מכסה ונותנים לנוח 2 דקות. פותחים ומערבבים.

...טוען
תגובות ({replies_count} תגובות ב-{talkbacks_count} דיונים) סגור
ביטול | 

פתח הכל סגור הכל

...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן  
מדורים
  • N12
  • צבא וביטחון
  • פלילים+
  • סלבס
  • תרבות
  • TVbee
  • מוזיקה
  • דיגיטל
  • אוכל
  • עיצוב הבית
  • הורים
  • חופש
  • מגזין סוף השבוע
  • היטליסט- המצעד הרשמי של ישראל
  • בריאות
  • כסף
  • Fashion Forward
  • HIX
  • גאווה
  • לאב איילנד
  • תקשורת ושיווק
  • תכניות קשת 12
  • לוח שידורים
  • +12
  • חדשות הבוקר
  • ארץ נהדרת
  • המטבח המנצח
  • נינג'ה ישראל
  • סברי מרנן
  • ערב טוב עם גיא פינס
  • הכוכב הבא
  • מונית הכסף
  • ארץ נהדרת
  • עובדה
  • פנייה לארכיון קשת
  • ערוץ 12 בשידור ישיר
  • שימושון
  • שמות לבנים
  • שמות לבנות
  • פענוח בדיקות דם
  • פרסום ממומן באתר
  • עומס בנתב"ג
  • תנאי שימוש
  • כתבו לנו
  • דרושים
  • אקו"ם
  • מפת האתר
  • RSS
  • מיוחדים
  • מדריך דובאי
  • פירוש שמות
  • כניסת שבת
  • מאקו ב-twitter
  • מאקו ב-facebook
  • מאקו ב-tiktok
  • מאקו ב-instagram
  • מאקו ב-youtube
  • הניוזלטרים שלנו
  • קניות והטבות
  • Holiday finder
  • easy - חיפוש עסקים
  • מבצעים
  • פרסמו אצלנו
  • רואים רחוק
  • מצא כתבה זו ב: כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il