1 מחממים תנור ל-200 מעלות. מערבבים את הבשר עם כל שאר המרכיבים. לשים היטב בידיים עד לקבלת תערובת אחידה ואוספים לצורת כדור.
2 פורשים נייר אפייה על השיש ומניחים את כדור הבשר הגדול במרכזו.
3 מכסים את הבשר בנייר אפייה נוסף ומרדדים מהמרכז והחוצה, עד שמתקבלת שכבה דקה של בשר שמכסה את כל שטח נייר האפייה.
דונר קבב ביתי בתנור. כל המצרכים | צילום:
לין לוי, mako אוכל
כדור הבשר, לפני הרידוד | צילום:
לין לוי, mako אוכל
4 מורידים לאט ובזהירות את נייר האפייה העליון ומגלגלים את הנייר התחתון עם הבשר המודבק עליו (הבשר פונה כלפי מעלה).
5 מניחים את הגליל בתבנית התנור ולידו מסדרים עגבנייה, בצל לבן ופלפל חריף.
6 צולים חצי שעה בתנור החם.
7 מוציאים את התבנית ופותחים את נייר האפייה בזהירות (זה לוהט!).
8 מגישים בטורטייה או בצלחת, עם טחינה והירקות הצלויים.
דונר קבב ביתי בתנור. ככה זה יוצא מהתנור | צילום:
לין לוי, mako אוכל
אפשר גם בצלחת | צילום:
לין לוי, mako אוכל
סליחה, אנחנו לא מצליחים להירגע מזה! | צילום:
לין לוי, mako אוכל
בתיאבון!