
פסטה בולונז בסיר אחדאחד מקיצורי הדרך המוצדקים והטעימים: לא מוותרים כאן על הירקות או על היין, אבל את הפסטה מבשלים כבר בתוך הרוטב והעמילן רק מוסיף. כל מה שטעים בבולונז קלאסי, אבל בפחות זמן ובפחות כלים לשטוף |
כמה שאנחנו אוהבים מתכונים בסיר אחד שחוסכים לנו כלים לשטוף והפעם: פסטה בולונז, מתכון קל וטעים בטירוף שרק תרצו להכין שוב ושוב. העמילן שבפסטה מסמיך את הרוטב, מאחד את הטעמים של התבשיל ומשדרג את הבולונז הקלאסי שכולם אוהבים. בתיאבון! המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את קוביות הגזר וממשיכים לטגן 2-3 דקות נוספות. מוסיפים גם את הסלרי הקצוץ ומערבבים. 2מוסיפים לסיר את הבשר הטחון ובעזרת כף עץ מפוררים אותו עד שהוא משנה את צבעו. 3מוסיפים לסיר רוטב עגבניות (מחית חלקה/עגבניות מגוררות), פרוסות שום, רסק עגבניות ומערבבים. 4מוסיפים מים, צ'ילי יבש, תימין, יין אדום ומערבבים. כשהמים מבעבעים מתבלים בפפריקה מתוקה, פלפל אנגלי טחון, מלח ופלפל שחור גרוס (טועמים ומתקנים טעמים במידת הצורך). 5מבשלים את הבולונז למשך 10 דקות ולאחר מכן מוסיפים לסיר את הפסטה וממשיכים לבשל לעוד כ-20 דקות עד שהפסטה מתבשלת (ערבבו את התבשיל כל 5 דקות בערך כדי שהפסטה לא תדבק לתחתית). ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים פסטה בולונז בסיר אחד|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |