
טוקבוקי ביתי - ככה מכינים את הטרנדיותר ויותר אנשים מכינים טוקבוקי (סוג של) בבית מדפי אורז וגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) צהובה עם רוטב רוזה פשוט. אז מה, שלא ננסה? התוצאה, באופן לא מפתיע, מושחתת וטעימה רצח, רק שימו לב – אי אפשר לאכול יותר משניים בלי להתפוצץ |
המצרכים :
לרוטב רוזה:
אופן ההכנה:1 מרככים דף אורז כמה שניות בקערה שטוחה עם מים חמים. 2 פורסים את דף האורז על משטח העבודה, מניחים פרוסת גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) צהובה, מקפלים משני הצדדים ומגלגלים (ראו בסרטון). 3 מכינים רוטב רוזה: מערבבים את מרכיבי הרוטב במחבת, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. 4 מוסיפים לרוטב את הטוקבוקי הביתיים שהכנו. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 2-3 דקות, עד שדף האורז רך רך. מפזרים מעל עוד קצת פרמזן ומגישים מיד. >> כל מה שצריך לדעת על טרנד הטוקבוקי ממליצים לגלול באינסטגרם המהמם של יעל קצב או בטיקטוק שלה
טוקבוקי ביתי | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
טוקבוקי ביתי. בדיוק בזמן לחורף | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בתיאבון!
|