
סטייק ברוקולי ופרמזןמה יש בברוקולי הזה? באמת שכמעט כלום. תערובת של שמן זית, תבלינים ופרמזן מגוררת - וזה כל מה שהוא צריך בשביל להפוך לתחליף סטייק שאי אפשר להפסיק לזלול![]() צילום: יעל קצב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים בקערה קטנה שמן זית, פרמזן מגוררת, פלפל שחור, צ'ילי גרוס ומלח. 3מסדרים את הברוקולי בתבנית מרופדת נייר אפייה ומברישים בתערובת. 4צולים בתנור 20 דקות, עד שהברוקולי מתרכך ונחרך מעט. 5מוציאים מהתנור, מניחים פרוסות של פרמזן ומחזירים לעוד שתי דקות, עד שגבינת הפרמזן נמסה. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים. תגיות:ברוקולי ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |