מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מניפת תפוחי אדמה

סטייק ברוקולי ופרמזן

מה יש בברוקולי הזה? באמת שכמעט כלום. תערובת של שמן זית, תבלינים ופרמזן מגוררת - וזה כל מה שהוא צריך בשביל להפוך לתחליף סטייק שאי אפשר להפסיק לזלול

|אוכל טוב, mako| פורסם07:46
סטייק ברוקולי ופרמזן (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
צילום: יעל קצב, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • ברוקולי, חתוך לסטייקים
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כפות גבינת פרמזן מגוררת
  • רבע כפית פלפל שחור גרוס
  • רבע כפית צ'ילי גרוס
  • חצי כפית מלח גס
  • כמה פרוסות של פרמזן

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מערבבים בקערה קטנה שמן זית, פרמזן מגוררת, פלפל שחור, צ'ילי גרוס ומלח.

3מסדרים את הברוקולי בתבנית מרופדת נייר אפייה ומברישים בתערובת.

4צולים בתנור 20 דקות, עד שהברוקולי מתרכך ונחרך מעט.

5מוציאים מהתנור, מניחים פרוסות של פרמזן ומחזירים לעוד שתי דקות, עד שגבינת הפרמזן נמסה.

יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים.

תגיות:ברוקולי
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il