כריך סלק צלויסלק צלוי בשמן זית ובלסמי עם אגוזי מלך קלויים נשמע כמו משהו שהיינו מזמינים בכיף במסעדה. בחיים האמיתיים אנחנו יותר בכיוון של כריך לארוחת הערב, אבל זה לא אומר שאנחנו מתפשרים: קבלו כריך גורמה שמוכן בצ'יקענבל לביא|mako אוכל| פורסם26/07/1709:33 ![]() צילום: ענבל לביא, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. קולפים את הסלק, חותכים לפרוסות של סנטימטר ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מברישים את הסלק בשמן זית, מטפטפים מעט חומץ בלסמי, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס ואופים 20 דקות. מצננים. 2מחממים מחבת טפלון וקולים בה את אגוזי המלך 2-3 דקות עד שמתחילים לקבל צבע ומפיצים ריח אגוזי קלוי. 3מורחים כל לחמניה בנדיבות בגבינת קרם שמנת, מניחים מעל 2 עלי חסה, מסדרים פרוסות סלק צלוי ומפזרים אגוזי מלך קלויים. מגישים לצד סלט ירוק. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |