
פיצטות עם יוגורט יוונימה הכי חשוב לכם בבצק לפיצה? שיהיה רך ועסיסי, נכון? ובכן, זה בדיוק מה שיקרה אם תוסיפו מעט יוגורט לבצק השמרים שלכם. אחר כך נשאר רק לבחור תוספות, והקסם כבר יקרה מעצמו![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (10 מנות):לבצק:
לרוטב:
תוספות אופציונליות:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: לשים את הקמח עם יתר החומרים במיקסר במשך 10 דקות עד לקבלת בצק חלק ורך. מכסים במגבת ומתפיחים כשעה (או עד להכפלת נפח הבצק). 2מכינים את הרוטב: מבשלים בסיר מעל להבה בינונית את כל החומרים ונותנים להם להסמיך. מצננים. 3מחממים תנור ל-200 מעלות. 4מרכיבים את הפיצטות ואופים: מחלקים את הבצק ל-5 או 10 חלקים שווים, מרדדים ומתפיחים כ-10 דקות. 5מורחים את בסיסי הבצק ברוטב, מוסיפים את התוספות האהובות עליכם, מפזרים מוצרלה, מכניסים לתנור ואופים כ-12 דקות עד שמוכן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |