
פיתה ביתית משני מרכיביםמה דעתכם על פיתות ביתיות שמכינים מבצק יוגורט וקולים תיק תק על מחבת? אפשר ורצוי לשדרג עם שמן זית, שום ואורגנו, ואם תשקיעו גם בסלסת עגבניות פיקנטית וסלט קטן - יש לכם תוספת קלה ומטריפה לשולחן שבועות |
המצרכים (10 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1מערבבים את הקמח, היוגורט והמלח, ולשים רק עד לקבלת בצק. מניחים למשך 10 דקות. 2מפזרים קמח על משטח עבודה ולשים את הבצק מעט בידיים. מחלקים ל-10 פיסות. משטחים כל פיסה של בצק למעין פיתה בעובי 2-3 ס"מ. חורצים 4-5 חריצים במרכז כל פיתה. 3מחממים טוסטר או מחבת גריל, וקולים את הפיתות כ-4-5 דקות בטוסטר או דקה-שתיים מכל צד במחבת, עד שהן משחימות. הופכים בעזרת מלקחיים. 4מברישים את הפיתות בתערובת של שמן זית מתובל בשום ואורגנו. תגיות:לחם יווני ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |