אוכל
אוכל

גרנולה מלוחה עם יוגורט וסלט ירקות

בדיוק כשחשבנו שכלום כבר לא יכול להפתיע אותנו, נתקלנו במנה הזאת, שהפכה לנו את הראש על הבוקר: גרנולה מלוחה עם ים אגוזים, פפריקה, עשבי תיבול ואפילו קצת חריף, אם אוהבים. זאת הדרך לפתוח את היום

|mako אוכל| פורסם11:53
Rating:3.694reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

לגרנולה:

  • 3 כוסות פצפוצי אורז מלא
  • 3 כוסות שיבולת שועל שלמה
  • 2 כוסות תערובת אגוזים וגרעינים לפי החשק (קשיו, פקאן, לוז, מלך, שקדים, צנובר, דלעת או חמנייה)
  • כפית מלח
  • כפית פפריקה מתוקה (ואם רוצים, קורט של פפריקה חריפה)
  • כפית גדושה של תערובת עשבי תיבול יבשים (לפי טעמכם האישי)
  • 2 כפות דבש
  • 6 כפות שמן זית

להגשה:

  • סלט ירקות
  • יוגורט יווני או טבעי

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-150 מעלות.

2מערבבים את כל החומרים היבשים ומשטחים בתבנית. מוסיפים שמן זית, דבש, מלח ותבלינים.

3קולים בתנור במשך כשעה. בכל רבע שעה מערבבים כדי שהקלייה תהיה כמה שיותר אחידה.

4מוציאים מהתנור, מצננים כליל ומאחסנים בצנצנת.

5מגישים את הגרנולה עם יוגורט וסלט ירקות.

>> עוד מתכונים שווים עם יוגורט

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il