אוכל
אוכל

פרוזן יוגורט עם פירות, גרנולה ודבש

אם תבקשו מאיתנו לבחור משהו אחד לאכול עד סוף הקיץ, כנראה שנבחר בפרוזן יוגורט, ואם אפשר - כזה שמגיע עם המון תוספות מרעננות. הנה מתכון סופר קל להכנה, לכם רק נשאר לבחור את הפירות

|mako אוכל| פורסם09:39
Rating:4.2242reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לפרוזן יוגורט (תבנית 6 שקעים מסיליקון):

  • 1 גביע יוגורט יווני
  • 3 כפות דבש
  • 1 מכל שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר

להגשה:

  • סלט פירות טריים
  • דבש
  • גרנולה

אופן ההכנה:

1מערבבים את היוגורט עם הדבש עד לקבלת מרקם אחיד.

2מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת רכה ויציבה.

3מערבבים את היוגורט לתוך הקצפת.

4מחלקים את התערובת בתבנית הסיליקון ומקפיאים למשך 4 שעות עד לקבלת מרקם יציב.

5מגישים עם סלט הפירות, הדבש והגרנולה.

>> עוד מתכונים עם יוגורט

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il