
פרוזן יוגורט עם פירות, גרנולה ודבשאם תבקשו מאיתנו לבחור משהו אחד לאכול עד סוף הקיץ, כנראה שנבחר בפרוזן יוגורט, ואם אפשר - כזה שמגיע עם המון תוספות מרעננות. הנה מתכון סופר קל להכנה, לכם רק נשאר לבחור את הפירות |
המצרכים :לפרוזן יוגורט (תבנית 6 שקעים מסיליקון):
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים את היוגורט עם הדבש עד לקבלת מרקם אחיד. 2מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת רכה ויציבה. 3מערבבים את היוגורט לתוך הקצפת. 4מחלקים את התערובת בתבנית הסיליקון ומקפיאים למשך 4 שעות עד לקבלת מרקם יציב. 5מגישים עם סלט הפירות, הדבש והגרנולה. >> לפרק הראשון של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לסלט סלק מטריף>> לפרק השני של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכונים לקציצות דג בקארי וקיש תרד כמו שצריך>> לפרק השלישי: "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לעוגתיוגורטלימונית>> לפרק הרביעי של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון למוזלי>> לפרק האחרון של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לפשטידת ירקות![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |