1מערבבים את הקמח עם יתר החומרים למעט הזיתים והמלח, ומתחילים ללוש במיקסר או בקערה גדולה.
2כשהבצק מתחיל להתגבש (אחרי בערך 3 דקות של לישה נמרצת) מוסיפים את המלח והזיתים. לשים יחד כ-5 דקות נוספות. מתקבל בצק דביק למגע, וזה בסדר גמור.
3מעבירים את הבצק לתבנית לחם (משומנת או מרופדת בנייר אפייה), מכסים במגבת ומתפיחים כשעתיים. מדי פעם מורידים לבצק את האוויר, כדי שיתחיל לתפוח מחדש.
4מחממים תנור ל-230 מעלות.
5מכניסים את התבנית לתנור ואופים 15-20 דקות. מנמיכים ל-200 מעלות ואופים עוד חצי שעה, או עד שהלחם מוכן ותחתיתו קשה ומשמיעה צליל חלול כשמקישים עליה. מצננים היטב לפני הפריסה.