
מרק כרישה קרמיבחורף בא לנו רק להתכרבל עם טרנינג ומרק כל יום, כל היום. ומה, לא נגוון כלל? טרנינג מנצח לא מחליפים, אבל קבלו את הדבר הבא בגזרת המרקים: מרק כרישה ויוגורט עם חמאה ויין לבן. מקורי, אלגנטי, עשיר וסופר טעים|mako אוכל| פורסם14/12/1612:13 ![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1חוצים את הכרישות לאורך, שוטפים היטב ופורסים לחצאי ירח. 2ממיסים את החמאה בסיר בינוני ומטגנים את הכרישה לאט לאט על אש בינונית, כ-15 דקות. מוסיפים את השום ומטגנים עוד 3 דקות. 3מוסיפים את היין הלבן והתבלינים ומבשלים 5 דקות נוספות (אל דאגה, האלכוהול מתאדה). 4מוסיפים את המים או הציר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על להבה נמוכה 45 דקות. 5טוחנים את המרק בבלנדר יד ומניחים לצינון של 5 דקות. מוסיפים את היוגורט וטוחנים שוב. 6מחזירים את הסיר לאש נמוכה ומחממים את המרק שוב - מבלי להגיע לרתיחה. 7מגישים מיד (אפשר לפזר מלמעלה בצל מטוגן). * אם רוצים, אפשר לעבות את המרק עם כמה תפוחי אדמה. במקרה כזה חותכים אותם לקוביות קטנות ומוסיפים יחד עם המים או הציר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |