1מבשלים את פרחי הכרובית בסיר עם כוס מים יחד עם החלק הלבן של הבצל הירוק, קוביות הבטטה והמלח למשך כ-10 דקות לריכוך ראשוני.
2יוצקים לסיר את חלב הקוקוס, מוסיפים את הקארי והעגבניות ומבשלים יחד עוד כ-15 דקות על אש קטנה (עם מכסה) עד שהכל מתרכך. טועמים ומתקנים תיבול (הוא חייב להיות עז). פורסים את גבעולי הבצל הירוק, מוסיפים אותם יחד עם הכוסברה ומערבבים.
3מגישים על מצע אורז עם יוגורט ליד וכוסברה מעל.
>> עוד מתכונים עם יוגורט
>> לפרק הראשון של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לסלט סלק מטריף>> לפרק השני של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכונים לקציצות דג בקארי וקיש תרד כמו שצריך>> לפרק השלישי: "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לעוגת יוגורט לימונית