אוכל
אוכל

פתיתים ברוטב אדום עם בצל מטוגן ויוגורט

כמה פעמים חזרתם מהבריכה עם ילדים רעבים בטירוף, ורק חלמתם על פתרון קסם שירגיע את הרוחות כמה שיותר מהר? אז הנה, מצאנו לכם אחד: פתיתים אדומים עם בצל מטוגן ברבע שעה עבודה

|mako אוכל| פורסם07:21
Rating:3.471reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 3 כפות שמן
  • 1 בצל גדול, פרוס דק
  • 2 כוסות פתיתים
  • 1 קופסה קטנה (100 גרם) רסק עגבניות
  • 1 כפית פפריקה
  • קורט פפריקה חריפה (לא חובה)
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 וחצי כוסות מרק או מים רותחים

להגשה:

  • 2 גביעי יוגורט יווני

אופן ההכנה:

1מחממים סיר עם שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב יפה. מוציאים חצי מהכמות לכלי אחר ושומרים עד להגשה.

2מוסיפים לסיר עם הבצל את הפתיתים ומטגנים יחד עוד כ-3 דקות עד שהם מזהיבים.

3מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים היטב.

4מוסיפים לסיר מרק או מים חמים, מביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים כ-8 דקות. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה עוד 5 דקות.

5פותחים את הסיר, מערבבים במזלג לאוורור, מחלקים לצלחות, מוסיפים בצל מטוגן וכמה כפות יוגורט ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il