
פתיתים ברוטב אדום עם בצל מטוגן ויוגורטכמה פעמים חזרתם מהבריכה עם ילדים רעבים בטירוף, ורק חלמתם על פתרון קסם שירגיע את הרוחות כמה שיותר מהר? אז הנה, מצאנו לכם אחד: פתיתים אדומים עם בצל מטוגן ברבע שעה עבודה |
המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים סיר עם שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב יפה. מוציאים חצי מהכמות לכלי אחר ושומרים עד להגשה. 2מוסיפים לסיר עם הבצל את הפתיתים ומטגנים יחד עוד כ-3 דקות עד שהם מזהיבים. 3מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים היטב. 4מוסיפים לסיר מרק או מים חמים, מביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים כ-8 דקות. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה עוד 5 דקות. 5פותחים את הסיר, מערבבים במזלג לאוורור, מחלקים לצלחות, מוסיפים בצל מטוגן וכמה כפות יוגורט ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |