מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

מאפינס שוקולד צ'יפס שתמיד טוב שיש במקפיא

דשנים ומפנקים, רכים, עסיסיים ומפוצצים שוקולד - ככה אנחנו אוהבים את המאפינס שלנו, והמתכון הזה סוגר לנו בדיוק את הפינה. מכינים, שומרים במקפיא ושולפים בעת הצורך (שזה סוג של תמיד)

|mako אוכל| פורסם07:22
מאפינס שוקולד צ'יפס (צילום: vm2002, Shutterstock)
צילום: vm2002, Shutterstock

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (12 מנות):

  • כוס וחצי קמח תופח
  • שלושת רבעי כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • שליש כוס שמן
  • כפית תמצית וניל
  • 2 גביעי יוגורט יווני (130 גרם כל אחד)
  • 150 גרם שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית מאפינס ב-12 עטרות נייר.

2מערבבים בקערה אחת את החומרים היבשים מלבד פצפוצי השוקולד (הקמח התופח והסוכר) ובקערה שנייה את החומרים הרטובים (הביצים, השמן, תמצית הווניל והיוגורט היווני).

3מוסיפים את תערובת הביצים והיוגורט לתערובת הקמח והסוכר ומערבבים בכף עץ רק עד שרואים שהקמח נטמע (יכול להיות שיישארו גושים, זה בסדר). מוציאים כחופן מפצפוצי השוקולד הצדה, ואת השאר מוסיפים לקערה. מערבבים שוב ערבוב מינימלי.

4יוצקים את התערובת לעטרות הנייר עד בערך שני שליש מגובהן. מפזרים את פצפוצי השוקולד ששמרנו בצד.

5אופים כ-25 דקות, ונועצים קיסם במרכזו של אחד המאפינס. אם הוא יוצא יבש עם פירורים לחים - המאפינס מוכנים.

תגיות:מאפינס
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il