
מאפינס שוקולד צ'יפס שתמיד טוב שיש במקפיאדשנים ומפנקים, רכים, עסיסיים ומפוצצים שוקולד - ככה אנחנו אוהבים את המאפינס שלנו, והמתכון הזה סוגר לנו בדיוק את הפינה. מכינים, שומרים במקפיא ושולפים בעת הצורך (שזה סוג של תמיד)|mako אוכל| פורסם04/05/1707:22 ![]() צילום: vm2002, Shutterstock |
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית מאפינס ב-12 עטרות נייר. 2מערבבים בקערה אחת את החומרים היבשים מלבד פצפוצי השוקולד (הקמח התופח והסוכר) ובקערה שנייה את החומרים הרטובים (הביצים, השמן, תמצית הווניל והיוגורט היווני). 3מוסיפים את תערובת הביצים והיוגורט לתערובת הקמח והסוכר ומערבבים בכף עץ רק עד שרואים שהקמח נטמע (יכול להיות שיישארו גושים, זה בסדר). מוציאים כחופן מפצפוצי השוקולד הצדה, ואת השאר מוסיפים לקערה. מערבבים שוב ערבוב מינימלי. 4יוצקים את התערובת לעטרות הנייר עד בערך שני שליש מגובהן. מפזרים את פצפוצי השוקולד ששמרנו בצד. 5אופים כ-25 דקות, ונועצים קיסם במרכזו של אחד המאפינס. אם הוא יוצא יבש עם פירורים לחים - המאפינס מוכנים. תגיות:מאפינס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |