
סופגניות יוגורט מהירותכדי שהבצק של הסופגניות יתפח בלי שמרים - משתמשים בקמח תופח, ומעוררים את חומרי ההתפחה שבו על ידי הוספה של יוגורט. שימו לב, הסופגניות האלה הכי טעימות מיד לאחר הטיגון - לא מומלץ להכין מראש![]() צילום: בבושקה הפקות, מאקו |
המצרכים :לבצק:
לטיגון והגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים היטב בקערה את כל חומרי הבצק עד לקבלת בלילה אחידה. 2מחממים סיר עם שמן ומחכים שיגיע לחום בינוני. 3לוקחים מעט מהבלילה בעזרת שתי כפות משומנות ומעבירים לסיר עם השמן. מטגנים בכל פעם 5 סופגניות קטנות בלבד (כדי שיהיה להן מקום והטמפרטורה של השמן לא תרד בבת אחת). 4מטגנים כ-5 דקות ולא מתפתים להוציא לפני (אם הן משתזפות מהר ולא עשויות מבפנים, כנראה הלהבה גבוהה מדי והשמן חם מדי). 5מוציאים בעזרת כף מחוררת לכלי עם נייר סופג. מגישים עם ריבה ו/או מצפים בסוכר או אבקת סוכר. * רוצים סופגניות בעלות מראה אחיד ומושלם? ותרו על הכפות והשתמשו בכף גלידה משומנת לנטילת הבלילה והטלתה לשמן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |