אוכל
אוכל

מאפינס יוגורט ובצל מטוגן

זהובים, ריחניים ומלאי טעם - המאפינס שלפניכם יתאימו לבראנץ' או ארוחת ערב, ויהיו מושלמים לפיקניק אם אתם מתכננים אחד כזה בחג. מעולם לא חשבתם על השילוב הזה? בשביל זה אנחנו כאן

|mako אוכל| פורסם13:50
מאפינס יוגורט ובצל מטוגן  (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.463reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (12 מנות):

לתערובת הבצל:

  • 2 בצלים, קצוצים
  • 2 כפות חמאה
  • עלים מ-3 גבעולי תימין

למאפינס (לתבנית של 12 שקעים):

  • 280 גרם (2 כוסות) קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית מלח
  • 1 ביצה
  • גביע וחצי יוגורט יווני
  • שליש כוס חלב
  • 3 כפות גאודה או פרמזן, מגוררות

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מטגנים את הבצלים במחבת עם חמאה ותימין כ-10 דקות על להבה נמוכה, עד להזהבה. מצננים.

3מערבבים בקערה גדולה את הקמח ואבקת האפייה עם המלח.

4בקערה אחרת מערבבים את כל יתר החומרים, ומוסיפים לקערה עם הקמח. מוסיפים חצי מכמות הבצל המטוגן ומערבבים הכל (רק כמה שצריך כדי לאחד את התערובת, לא יותר מזה).

5יוצקים לתבנית שקעים משומנת עד לשני שליש מהגובה, מניחים על כל מאפין מעט מהבצל המטוגן שנותר ואופים 25 דקות, עד שהמאפינס תפוחים וזהובים.

מאפינס יוגורט ובצל מטוגן 2יאמי יאם!|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il