
מאפינס יוגורט ובצל מטוגןזהובים, ריחניים ומלאי טעם - המאפינס שלפניכם יתאימו לבראנץ' או ארוחת ערב, ויהיו מושלמים לפיקניק אם אתם מתכננים אחד כזה בחג. מעולם לא חשבתם על השילוב הזה? בשביל זה אנחנו כאן![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (12 מנות):לתערובת הבצל:
למאפינס (לתבנית של 12 שקעים):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מטגנים את הבצלים במחבת עם חמאה ותימין כ-10 דקות על להבה נמוכה, עד להזהבה. מצננים. 3מערבבים בקערה גדולה את הקמח ואבקת האפייה עם המלח. 4בקערה אחרת מערבבים את כל יתר החומרים, ומוסיפים לקערה עם הקמח. מוסיפים חצי מכמות הבצל המטוגן ומערבבים הכל (רק כמה שצריך כדי לאחד את התערובת, לא יותר מזה). 5יוצקים לתבנית שקעים משומנת עד לשני שליש מהגובה, מניחים על כל מאפין מעט מהבצל המטוגן שנותר ואופים 25 דקות, עד שהמאפינס תפוחים וזהובים. יאמי יאם!|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |