
קיצ'רי עם טריקמאכל הדגל של המטבח העיראקי - כאן בגרסה עדכנית וקלה להכנה שמתאימה לאמצע השבוע, עם יוגורט צונן שיאזן את התבלינים. ומה הטריק? נאמר רק שהוא קשור לחמאה, כך שזה בטוח טוב![]() צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
לטאץ' אחרון:
להגשה:
אופן ההכנה:1משרים את האורז והעדשים הכתומות במים למשך חצי שעה. 2בינתיים מחממים סיר עם שמן זית ומטגנים את הבצל והגזר על להבה בינונית-נמוכה, 5 דקות או עד להזהבה קלה. 3מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות והתבלינים ומטגנים תוך כדי ערבוב עוד 2-3 דקות. 4מסננים את האורז והעדשים ומוסיפים לסיר. מטגנים דקה-שתיים ומוסיפים את המים הרותחים. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 20 דקות. 5מערבבים חמאה מומסת עם שום כתוש ומלח ויוצקים על הקיצ'רי. מערבבים ומכסים לעוד 10 דקות. * מגישים את הקיצ'רי בקעריות אישיות עם 2 כפות יוגורט ועשבי תיבול. >> בפעם שעברה הכנו מג'דרה מטריפה עם פתיתים >> אנחנו לא רוצים להלחיץ, אבל הנהמתכונים לראש השנה תגיות:קיצ'רי ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |